ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Belegde broodjes Eindhoven

U wilt belegde broodjes bestellen in Eindhoven? Voor de lekkerste broodjes bent u op het juiste adres bij Beregoed. Wij zorgen ervoor dat u op uw werk of thuis de lekkerste broodjes tegemoet kan zien. Bij ons staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel, zo maken wij alleen maar gebruik van hoogwaardige en verse producten om onze broodjes te bereiden. Bij de eerste hap zult u overtuigd zijn van de kwaliteiten van onze broodjeszaak. Dus wanneer u de lekkerste belegde broodjes wilt eten of bestellen, dan moet u zeker eens langs komen in onze lunchroom in Eindhoven.

Heerlijke belegde broodjes bestellen rondom Eindhoven

Bij Beregoed zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van de lunch. Zo verzorgen wij onder andere ook uw vergaderlunch, maar u kunt er ook voor kiezen om met uw collega’s of andere bekenden bij ons te eten in de lunchroom. Tevens bezorgen wij bij een minimale bestelling van 35 euro binnen een straal van 5 kilometer. Zo hoeft u uw bedrijfspand niet eens te verlaten om te genieten van een uitgebreide lunch! Bent u benieuwd naar het aanbod van belegde broodjes wanneer u van plan bent om te gaan bestellen rondom Eindhoven? Wij hebben onder andere:

  • Warme broodjes;
  • Specialiteiten;
  • Broodjes met vleeswaren;
  • Broodje van de maand.

Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het bestellen van belegde broodjes rondom Eindhoven? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en de broodjes die wij u kunnen aanbieden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 040 – 211 25 89.

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Broodjeszaak Beregoed