ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Broodje gezond bestellen Eindhoven

Broodje gezond bestellen Eindhoven

Een broodje gezond bestellen doet u bij dé broodjesspecialist in Eindhoven, Broodjeszaak Beregoed. Wij staan voor een snelle service, scherpe prijzen en een ruime keuze. U vindt bij ons alles wat u zoekt voor een gezonde lunch. Heerlijk brood, beleg voorzien van luxe garnering. Naast een broodje gezond kunt u bij ons ook diverse rijke maaltijdsalades bestellen voor een zeer complete lunch. Oriënteer u online op ons aanbod en plaats uw bestelling.

Broodje gezond bestellen Eindhoven: geef wensen en voorkeuren aan ons door

Een broodje gezond bestellen in Eindhoven als lunch op het werk, als tussendoortje of als onderdeel van een zakelijke lunch voor uw relaties; het is allemaal mogelijk. Wij bereiden onze broodjes met de grootste zorg en maken gebruik van de beste ingrediënten. Lust u iets niet of bent u ergens allergisch voor? Geef het aan ons door. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

Plaats uw bestelling bij ons voor 10.00 uur

Om onze snelle levering te allen tijde te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om uw broodje gezond voor 10.00 uur bij ons in Eindhoven te bestellen. Dit kunt u zowel telefonisch, per fax of online doen; snel en gemakkelijk. Wij zijn bereikbaar via het nummer 040 – 211 25 89.

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Bestellijst

Broodjeszaak Beregoed