ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Broodjes bezorgen Eindhoven

Wanneer u geen zin heeft om zelf uw lunch klaar te maken, dan laat u toch lekker verse broodjes bezorgen bij u in Eindhoven? Bij Broodjeszaak Beregoed bestelt u eenvoudig het broodje waar u op dat moment zin in heeft. Neem er ook wat lekkers te drinken bij en creëer een klein verwenmoment tussen de middag. Dat heeft u zeker verdiend.

Broodjes laten bezorgen in Eindhoven is altijd een goed idee

Wanneer iemand anders uw lunch klaarmaakt, smaakt het per definitie beter dan wanneer u het zelf doet. Tel daar verse ingrediënten, rijk belegde broodjes en bezorging tot aan de deur bij op. Bent u op het werk en heeft u een vergadering op de planning staan? Kies dan voor onze vergaderlunch. Want met een volle maag overlegt u nét wat beter. Dat is het voordeel wanneer u uw broodjes laat bezorgen in Eindhoven.

Voordat u het weet, staan wij bij u op de stoep

Kies om thuis of op het werk in Eindhoven uw broodjes te laten bezorgen. Dan doen wij er alles aan om zo snel mogelijk uw lunch te bezorgen. Zo geniet u altijd nog tijdens de pauze van uw broodje. Bestelt u voor 10.00 uur uw favoriete broodje, dan streven wij ernaar om op de gewenste bezorgtijd bij u te bezorgen. Soms zullen deze tijden worden aangepast i.v.m. meerdere bestellingen op een dag. Plaats uw bestelling online, bel ons via 040 – 211 25 89 of gebruik de fax.

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Bestellijst

Broodjeszaak Beregoed