ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Lunch bezorgen Eindhoven

Lunch bezorgen Eindhoven

Maak het uzelf gemakkelijk tijdens de lunch: kies ervoor om uw lunch te laten bezorgen door Broodjeszaak Beregoed in Eindhoven. Wij bieden een ruime keuze uit rijk belegde broodjes en leveren snel tegen een scherpe prijs. Van alle gemakken voorzien én een gezonde maaltijd; wat wilt u nog meer? Informeer naar de mogelijkheden of plaats direct uw bestelling!

Lunch bezorgen Eindhoven: verzekerd van snelle levering

U kunt zowel een zakelijke als een gewone lunch laten bezorgen door ons team in Eindhoven. Heeft u vanmiddag een belangrijke vergadering met zakenrelaties? Laat door ons de lunch verzorgen en het wordt gegarandeerd een succes. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u bij ons kiezen uit verschillende vergaderlunches. Voorzien van vis, luxe vleeswaren, kazen, salades en vers fruit. Het kan allemaal.

Na het doorlopen van een paar simpele stappen is uw lunch naar u onderweg

Bekijk online onze bestellijst en plaats direct uw bestelling en laat uw lunch bezorgen in Eindhoven. Om tijdig te kunnen leveren verzoeken wij u om voor 10.00 uur uw bestelling aan ons door te geven. Dat kunt u online doen via ons bestelformulier maar ook per fax of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via het nummer 040 – 211 25 89.

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Bestellijst

Broodjeszaak Beregoed