ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Lunch in Eindhoven

Bij Broodjeszaak Beregoed in Eindhoven vindt u de lunch die u nodig heeft. Enerzijds heeft u zin in een ruime keuzemogelijkheid van belegsoorten, anderzijds vraagt uw lichaam om lekkere verse ingrediënten. En het belangrijkste van alles: u heeft geen zin of tijd om zelf uw lunch klaar te maken. Herkenbaar? In dat geval doet u er goed aan om bij ons langs te komen voor een lunch in Eindhoven.

Culinair genieten in Eindhoven? Dan heeft u uw lunch gevonden

Eten hoort per definitie lekker te zijn. Dat is onze mening. Als die lekkere ingrediënten dan ook nog eens vers zijn en rijk belegd worden op de verschillende soorten brood, begrijpt u waarom u bij ons langskomt voor een lunch in Eindhoven. Geniet van diverse kazen, watertand van ambachtelijke vleeswaren of kies voor gezond met onze verse maaltijdsalades. Wat uw favoriete ingrediënten ook zijn, bij ons krijgt u waar u zin in heeft.

Makkelijk bereikbaar en smakelijk genieten: wat wilt u nog meer?

Komt u met de auto naar ons toe? Dan parkeert u eenvoudig bij ons voor de deur. Maak tijdens de lunch in Eindhoven gebruik van ons wifi-netwerk, blader de krant op uw gemak door of praat elkaar uitgebreid bij. Wist u dat u daarnaast ook broodjes voor thuis of op het werk bij ons kunt bestellen? Geef online of telefonisch via 040 – 211 25 89 door wat wij voor u kunnen betekenen en geniet! Een bijkomend voordeel? Dat wij de bestelling gratis bij u bezorgen. Wat wilt u nog meer?

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Bestellijst

Broodjeszaak Beregoed