ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Lunchpakket bestellen

Verwen uzelf met een lunchpakket van Broodjeszaak Beregoed in Eindhoven door uw lunch online of telefonisch te bestellen. Uw brood wordt gesmeerd, u geniet van verse en lekkere ingrediënten en het wordt ook nog bezorgd. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, nietwaar?

De smaak van ‘lekker’ proeven? Kom een lunchpakket bij ons bestellen

Broodjeszaak Beregoed is ambassadeur van smaak. Wij doen er alles aan om u tussen de middag een ultiem culinair genotsmomentje te geven. Diverse vleeswaren, gerijpte kazen, huisgemaakte salades. Geef ons door waar u zin in heeft en kom uw lunchpakket bij ons bestellen. Of dat nu voor thuis of voor een vergaderlunch is. Proef de smaak van lekker en ontdek het gemak dat wij u te bieden hebben. Voor welk broodje gaat u?

Bestel online of telefonisch uw lunch

De liefde van de man gaat door de maag. Dat merkt u zeker wanneer u een lunchpakket bij ons komt bestellen. Word op slag verliefd op onze ingrediënten en bestel online zo snel mogelijk uw broodjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestelling telefonisch door te geven door te bellen naar 040 – 211 25 89. Doet u dat voor 10.00 uur? Dan brengen wij uw bestelling tussen 11.30 uur en 12.30 uur bij u langs.

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Bestellijst

Broodjeszaak Beregoed