ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Luxe broodjes bestellen

Luxe broodjes bestellen voor thuis of op het werk? Dan kiest u voor de crème de la crème van het broodbeleg. Broodjeszaak Beregoed in Eindhoven maakt voor de liefhebbers van smaak gebruik van verse ingrediënten, verschillende broodsoorten en uitdagende combinaties. Speciaal voor hen die op zoek zijn naar meer dan standaard.

Luxe broodjes bestellen voor thuis of op het werk

Zin om tussen de middag uit te pakken? Kom luxe broodjes bestellen en test uw kennis van smaak. Van malse vleeswaren tot rijk belegde sandwiches en van gezonde maaltijdsalades tot vlees van de bakplaat op een krokante bol. Staat er een vergadering op de planning? Kies dan voor onze vergaderlunch en trakteer de aanwezigen op het werk op een fantastische lunch!

Vandaag nog broodjes bestellen? Volg dan de volgende stappen

Wilt u vandaag nog uw luxe broodjes bij ons bestellen? Plaats dan voor 10.00 uur uw bestelling. Geef telefonisch via 040 – 211 25 89 uw wensen door of bestel online de lunch waar u zin in heeft. Is het gelukt? Dan bezorgen wij uw heerlijke broodjes. Geniet van de smaak van pure ingrediënten en waan uzelf in een andere wereld tijdens een fantastische lunch met onze producten.

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Bestellijst

Broodjeszaak Beregoed