ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Vergaderlunch Eindhoven

Vergaderlunch Eindhoven

Een vergaderlunch laat u in Eindhoven natuurlijk bezorgen door Broodjeszaak Beregoed. Wij zijn al jaren een begrip in de regio en met een goede reden. Met een groot aanbod rijk belegde broodjes, sandwiches en (maaltijd)salades, scherpe prijzen en snelle service vindt u bij ons altijd wat u zoekt.

Vergaderlunch Eindhoven: keuze uit diverse varianten

U heeft bij ons keuze uit drie typen vergaderlunches die eventueel aan te vullen zijn met melk, jus en/of fruit. Kies bijvoorbeeld voor:

 

  • Vergaderlunch Eindhoven Basic: 3 zachte broodjes (wit of bruin) voorzien van diverse kaassoorten en vleeswaren met een garnering van tomaat, komkommer en ei;
  • Vergaderlunch Luxe: 1 zacht broodje en 1 pistolet belegd met diverse kaassoorten en vleeswaren en salades met een garnering van tomaat, komkommer en ei.
  • Vergaderlunch Super de luxe: 2 pistolets in witte of bruine variant belegd met vleeswaren, zalm, salades of diverse kazen naar keuze. Voorzien van een garnering van ei, saus, sla, komkommer en tomaat.

 

Plaats direct uw bestelling

Het bestellen van een vergaderlunch verzorgt door Broodjeszaak Beregoed in Eindhoven is mogelijk vanaf zes personen. Gelieve voor 10.00 uur uw bestelling te plaatsen. Dit kan snel en eenvoudig online via onze website. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bestellen. Bel naar het nummer 040 – 211 25 89.

 

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Bestellijst

Broodjeszaak Beregoed