ONLINE BESTELLEN

N

VERGADERLUNCH

BEZORGEN

Home » Catering Eindhoven

Catering Eindhoven

Zoekt u een catering service in Eindhoven die de heerlijkste verse broodjes voor u kan klaarmaken? Laat Broodjeszaak Beregoed uw catering in Eindhoven verzorgen: onze broodjes zijn de beste! Bij ons kunt u bovendien heel gemakkelijk en snel vanuit uw huis broodjes bestellen, via onze website. Van welke broodjes wilt u genieten? Laat het ons weten! Dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Catering broodjes Eindhoven: keuze uit enorm aanbod

Besluit u gebruik te maken van de catering service van Broodjeszaak Beregoed te Eindhoven? Dan heeft u keuze uit een zeer groot aanbod. U zult u verbazen over de lengte van onze bestellijst. Wij bieden verschillende soorten broodjes met:

  • Vleeswaren;
  • Kaassoorten;
  • Frituursnacks;
  • Specialiteiten (rosbief, kippesto, gerookte zalm, carpaccio etc.).

Naast broodjes maken wij ook verschillende salades en maaltijdsalades voor de catering. Kortom, wij kunnen u een zeer diverse lunch aanbieden! Bestelt u vóór 10 uur, dan kunnen wij garanderen uw broodjes op tijd te leveren. Uw bestelling geeft u gemakkelijk online aan ons door. Dat bespaart u weer een telefoontje of ritje naar onze lunchroom.

Ook voor een vergaderlunch

De catering van Broodjeszaak Beregoed levert naast broodjes voor een bijeenkomst, feestjes of welke gelegenheid dan ook, ook een goed verzorgde vergaderlunch. Van vergaderen krijg je honger! Daarom is het belangrijk om tussen het vergaderen door van een goede lunch te genieten, zodat de genodigden weer met nieuwe energie aan de vergadering kunnen beginnen na de pauze. Wij bieden drie verschillende vergaderlunches aan: basic, luxe en super de luxe. Vergaderlunches maken wij voor groepen vanaf 6 personen. Ook voor deze optie dient u vóór 10 uur te bestellen. Heeft u vragen over onze catering service in Eindhoven en omgeving? Bel dan gerust even naar 040 – 211 25 89.

 

Heeft u al zin?

Bestel snel en eenvoudig via onze bestellijst!

Broodjeszaak Beregoed